Як ходити в святому дусі





Ходіння в дусі - це важлива частина вашої духовного християнського життя. Щоб зробити це, вам потрібно йти по шляху, який вказує вам Святий Дух. Щоб цей шлях був успішним, ви повинні знати про своє оточення і приймати відповідні заходи.

Відео: ЩО ОЗНАЧАЄ ХОДИТИ В ДУСІ? Джозеф Принс

Частина 1 з 2: Почніть духовну битву
Зображення з назвою Walk in the Spirit Step 01
1
Зустріньте лицем до лиця свою битву. Навіть якщо вам здається, що ви не займаєтеся цим в повсякденному житті, шлях в Дусі вимагає від вас постійної духовної боротьби. Злоба і розбещеність завжди намагаються збити вас зі шляху. Ви повинні пам`ятати про ці небезпеки і намагатися їх уникати.
  • Ваше "духовне я" знаходиться в постійній боротьбі з вашим "плотських я". Та частина, яка візьме на себе влада над вашими віруваннями і діями і отримає владу над вашою душею.
  • Ходити в дусі означає, що ви ходите зі Святим духом і ваш власний дух управляє вами.
  • Зображення з назвою Walk in the Spirit Step 02
    2
    Знайте свого ворога. По суті, ви зіткнетеся з трьома різними, але пов`язаними між собою ворогами: дияволом, світом і плоттю.
  • Знайте, що фраза "диявол змусив мене це зробити" не точна. Навіть якщо у диявола є влада і вплив у світі, він не змусить того, хто врятований і ходить з Духом щось зробити. Диявол може спокушати вас, але те, що ви піддаєтеся спокусі - це вже ваша відповідальність.
  • Диявола впливає на наш світ, і таким чином світ часто спокушає вас, щоб ви забули що добре і правильно.
  • Визначте, що таке плоть. Плоть - це не ваше тіло, навіть якщо ці два компоненти пов`язані. Плоть це та частина вас, яка бажає мирського задоволення і заперечує духовні чесноти.
  • Постійне заперечення бажань плоті зміцнить ваш дух. Приборкуючи плоть, ви говорите "немає" мирським бажанням і "да" Господу.
  • Зображення з назвою Walk in the Spirit Step 03
    3
    Ознайомтеся з зовнішнім проявом вашої битви. Вірніше буде сказати, познайомитеся з обома сторонами битви. Вам потрібно бути готовим до боротьби з пороками: і зсередини, і зовні.
  • Поле внутрішньої битви в вашому розумі відноситься до вашого образу мислення, почуттів про світ і людей, що оточують вас. Зовнішнє поле битви відноситься до того, як ви поводитеся і як спілкуєтеся в різних ситуаціях.
  • Ці дві частини пов`язані між собою. Якщо ваш розум загруз в пороці, ваші дії незабаром будуть такими ж. Якщо ви продовжуєте піддаватися непристойного поведінки, ваш розум буде знаходити виправдання вашим неблагочестивим вчинків.
  • Зображення з назвою Walk in the Spirit Step 04
    4
    Прийміть себе таким, як ви є. Є дві складові частини вашої особистості. Перша - ви повинні впізнавати себе як людини, що означає - ви повинні знати свої слабкості і обмеження. По-друге, ви повинні бачити, ким ви є в Христі, і розуміти, яка сила приходить з новою особистістю.
  • Ви жива душа в фізичному тілі. Таким чином даний благополуччя відноситься до стану вашої душі, а не тіла.
  • Самі по собі ви в небезпеці від гріха, злоби і духовної смерті.
  • Беручи Бога і приймаючи свою особистість у Христі, ви розумієте, що Бог любить вас і він на вашому боці.
  • Зображення з назвою Walk in the Spirit Step 05
    5
    Чесно визнайте свої власні слабкості. Кожна людина бореться зі спокусою, але ніхто не бореться з ним однаково. Спокуси, перед якими ви відчуваєте слабкість, можуть бути не тими ж спокусами, що у вашого сусіда. Визначте свої найбільші слабкості, так щоб ви могли ефективно себе від них захистити.
  • Ви можете бути впевнені, що дияволу відомо про ваші слабкості, і він буде використовувати їх як можна частіше. Хороші новини в тому, однак, що Господь теж знає про ваші слабкості і знає, як підготувати вас до боротьби з ними.
  • Зображення з назвою Walk in the Spirit Step 06
    6
    Розраховуйте на самого серйозного свого союзника - Святого Духа. Коли ви повністю усвідомлюєте, в якій битві ви воюєте, і що небезпека, що стоїть перед вами, може збити вас з істинного шляху, вам необхідно звернутися до свого найсильнішому союзнику - Святому Духу. Тільки якщо ви будете ходити з Духом, ви можете сподіватися, що приборкаєте плоть.
  • Святий Дух дає вам силу і здатність виграти битву і жити доброчесним життям. Ви можете йти повільно і спотикатися, але розраховуючи на Святий Дух, ви пройдете духовний шлях з максимальною хорошим результатом.
  • Частина 2 з 2: Живіть день за днем
    Зображення з назвою Walk in the Spirit Step 07
    1
    Віддавайте перевагу своєму духовному житті. Якщо ви дійсно хочете йти з Духом, вам потрібно робити свідоме зусилля над собою день за днем. Ваш духовний шлях - найзначніший аспект вашого життя. Якщо ви ігноруєте його і віддаєте пріоритет інших справах, ви швидше за все втратите грунт під ногами.
    • ставте "перший" на перше місце. Ваша повсякденна життя складається з різних турбот - сім`я, робота, школа і так далі - і кожне з цих справ займає своє певне місце. Ваш духовний шлях стоїть на першому місці, і вам варто пам`ятати про це, якщо ви хочете бути впевненим у своїх діях.
    • Хороший спосіб встановити для себе духовну мету - це молитися своєю оновленою вірі і джерела існування кожен день, коли ви прокидаєтеся, бажано перед тим, як ви займетеся чим-небудь ще.
    • Коли ви аналізуєте будь-яку ситуацію або обставини, подумайте про те, як вона відповідає законом Царства Божого, перед тим як думати про неї з мирської точки зору. Запитайте себе: чи буде Господь задоволений перш ніж гадати: що подумають інші.
  • Зображення з назвою Walk in the Spirit Step 08
    2
    Моліться. Попросіть Бога про наставляння та допомоги на вашому шляху. І найголовніше - моліться, а потім слухайте. Ви, напевно, не почуєте словесний відповідь, але у Бога часто знаходяться способи повідомити вам те, що вам потрібно знати.
  • Зазвичай Святий Дух нашіптує попередження вашому серцю, коли ви робите щось неправильне або небезпечне для вашого духовного благополуччя. Згодом ви дізнайтеся, як інтерпретувати ці попередження, але вам знадобиться практика, щоб зрозуміти їх правильним чином.
  • Зазвичай Святий Дух нашіптує попередження вашому серцю, коли ви робите щось неправильне або небезпечне для вашого духовного благополуччя. Згодом ви дізнайтеся, як інтерпретувати ці попередження, але вам знадобиться практика, щоб зрозуміти їх правильним чином.
  • Господь може говорити з вами, вкладаючи думка в вашу свідомість, у вас не завжди будуть обставини, які вам потрібно буде долати. У повсякденному житті будьте уважними і стежте за тим, що підносить вам доля.
  • Зображення з назвою Walk in the Spirit Step 09
    3
    Перевірте свою совість. Якщо ви постійно відчуваєте провину за свої гріхи, це може потягнути вас вниз, так що постійно перевіряйте свою совість і будьте чесними з собою, якщо ви робите неправильно або спотикаєтеся. Тільки знаючи ці недоліки, ви можете сподіватися, що подолаєте їх і зможете уникнути в майбутньому.

    Відео: Бенні Хінн - Сила Божа через знайомство з Духом Святим

  • Перевіряючи сад свого духовного життя, ви зможете побачити бур`яни і виривати їх до того, як вони почнуть вбивати здорові рослини і плоди. Якщо ви будете все просто косити, то в кінці ви знищите все хороше разом з поганим. А якщо ви не будете позбавлятися від поганого, то воно з часом задушить все хороше.
  • Зображення з назвою Walk in the Spirit Step 10
    4
    Слухайте, вірте і підкоряйтеся. Дозвольте Богу говорити з вами і вірте, що його воля - це найкраще. Коли ви навчитеся довіряти волі Божої, ви природно побачите, що вам стає легше їй підкорятися. До того ж вам потрібно підкорятися волі Божій і заповідям, навіть якщо вони йдуть проти ваших інстинктів і людських бажань.
  • Вам необхідно підкорятися Божим законом - основним заповідей, які поширюються на все людство, так і Божим інструкцій, які можна застосувати саме до вашого життя. Закон Божий описується в Біблії, вам необхідно бути уважним до того, як Господь говорить з вами у вашій повсякденному житті і розгадувати ці особисті інструкції.
  • Іноді напрямок, по якому вас веде Святий Дух, цілком очевидно, але бувають часи, коли мета цього шляху не зовсім зрозуміла. У такі моменти дуже важливо вірити в Святий дух. Якщо ви вірите, що Бог любить вас і хоче для вас кращого, це допоможе Богу - всезнаючого і всемогутнього - привести вас до самого ідеального майбутнього.
  • Розумійте, що дотримання заповідей означає негайні дії. Якщо ви будете відкладати виконання заповідей - це розцінюється як неслухняність.
  • Зображення з назвою Walk in the Spirit Step 11
    5
    Слідкуйте за життям, і ви побачите плоди Духа. Коли ваше життя почне підносити вам плоди Духа, ви зрозумієте, що ви йдете з Духом. Ці плоди не будуть засобом спасіння свого, але вони результат вашої поведінки і правильного свідомого шляху.
  • Плоди духу, згідно рядках до Галатів 5: 22-23: любов, радість, мир, довготерпіння, лагідність, доброта, вірність, тихість, здержливість.
  • Зрозумійте, що ваш шлях стоїть на першому місці і тільки потім за ним йдуть і плоди. Просто несучи плоди Духа у своє життя, ви не ступите на вірний шлях, головним чином тому, що неможливо по-справжньому проявити ці почуття в своїх діях і думках. Для початку ви повинні йти разом з Духом. Після цього плоди з`являться самі.
  • Не втрачайте самовладання, якщо ви не отримаєте всі ці плоди. Духовна боротьба буде з вами протягом всього вашого життя. Дуже важливо дозволити Богу формувати ці якості в вас в належний час.
  • Зображення з назвою Walk in the Spirit Step 12
    6
    Уникайте джерел чвар і конфліктів. Коли виникає неминучий конфлікт, вам необхідно бути впевненим у собі. Це означає, що вас слід зберігати в собі дух миру і любові, коли справа стосується ваших дій. Уникайте чвар в ім`я благополуччя свого духовного шляху. Вам слід уникати розпалювання конфлікту заради всіх інших.
  • Іншими словами "не шукайте неприємностей". Коли неприємності знаходять вас, Бог допоможе їх подолати. Знайте, що Бог допоможе вам пройти через труднощі, але не створюйте ці труднощі самі собі.
  • Зображення з назвою Walk in the Spirit Step 13
    7
    Говоріть обережно. Слова мають величезну силу, яку люди не усвідомлюють. Слова, які ви вибираєте, як ви їх вимовляєте, і коли ви їх вимовляєте, можуть допомогти вам триматися свого шляху, а можуть і збити з потрібною дороги.
  • Спочатку вислухайте інших і обміркуйте все, а потім тільки говорите.
  • Дозвольте Святому Духу спрямовувати ваші слова і спонукання, які стоять за цими словами.
  • Уникайте грубощів. Не кажіть злих слів і не використовуйте грубості, які можуть зачепити іншу людину. Пам`ятайте, що ви не зможете "забрати слова назад". Після того як ви скажете слова вголос, вони повиснуть у повітрі, навіть якщо пізніше ви спробуєте реабілітуватися.
  • Зображення з назвою Walk in the Spirit Step 14
    8
    Контролюйте свою злість. Бувають часи, коли ви буваєте дуже злим і це нормально. Осліплює люті або гніву варто уникати, тому що така злість може швидше знищити, а не сприяти чогось. Руйнівна злість тільки зробить ваш шлях ще важче.
  • Не давайте злості опанувати вами. Не дозволяйте їй контролювати вас і ваші дії по відношенню до інших людей.
  • Коли ви зліться, запитайте: в чому причина вашої злості. У праведного гніву є духовне коріння, і вони спрямовані на гріх і несправедливість. Руйнівна злість має мирські коріння і часто перетворюється в невдоволення по відношенню до певних людей.


  • Увага, тільки СЬОГОДНІ!

    Увага, тільки СЬОГОДНІ!
    » » Як ходити в святому дусі