Духовна допомога - молитва за недужих

молитва за недужих

Відео: Молитва за угодою. факти допомоги

Що робити, щоб і себе внутрішньо "на місце" поставити, і крихітку вилікувати? Перше, що потрібно зрозуміти - це те, що відбуваються з нами події залежать від нашого духовного стану. Ми самі своїми думками створюємо певні ситуації і притягуємо негатив. Це відбувається в тому випадку, якщо думки наповнені чорнотою. Значить, для початку потрібно зупинити цей страшний потік. У цьому дуже добре допомагає молитва за недужих. Сам процес її проголошення зупинить внутрішню паніку, дасть сили повірити в краще.

Як вимовляється молитва за недужих

Слова ваші повинні бути квінтесенцією віри. Тобто ніякого сумніву в Вищій допомоги ви не маєте права допускати. Уміння довіритися тому, що не можна помацати (а це і є віра) - це свого роду дар. Він всім дається від народження. Але в процесі світського виховання формується позиція розуму, яка прагне все брати під сумнів. Це нормально для творчості, але зовсім не підходить для віри.

Відео: Мої молитви і акафісти



Так ось, молитва за недужих повинна вимовлятися в стані, коли всі сумніви відключені. Тільки впевненість в існуванні і безмірної доброти Всевишнього повинні панувати в душі. Молитва про зцілення хворого обов`язково допоможе. Ви самі це побачите хоча б по тому, що самі позбудетеся від паніки і прийдете в стан, в якому зможете приймати зважені рішення.

молитва про зцілення хворого

Відео: Молитва хворого для ісцеленія_составлена Преподобним Гавриїлом Седміезерскім_На пульсі здоров`я

Молитва за здоров`я хворого



Але це всього перший крок. Часто для того щоб відновити здоров`я, потрібно багато часу і сил. При цьому основні проблеми лягають на людину, ураженого недугою. Природно, йому буде потрібна підтримка. З фізичної або матеріальною допомогою все зрозуміло: ліки купуються, процедури проводяться і так далі. Але є й інший аспект. Якщо дух людини надломиться під вантажем випробувань, то повернути здоров`я буде вкрай проблематично. Тому часто найголовнішою підтримкою в цій ситуації стає духовна опора. Слід якомога частіше звертатися до Господа, сподіватися на його доброту. Чим частіше ви станете направляти свій внутрішній погляд на підтримку духу хворіє людини, тим легше йому буде. Читайте молитви, ходите до церкви. Ваші зусилля обов`язково приведуть до позитивного результату.

Відео: Православні Молитви за недужого, Преподобному Олександру Свірського

Молитва за недужих вимовляється перед іконою Богородиці. Вона подарує доброту свою, протягне руку допомоги. І врахуйте, що хвороба тіла є відображенням недуги духу. Тому молитву свою наповнюйте проханням показати, що потрібно виправити, щоб біль пішла назавжди.

Як примиритися з тяжким захворюванням

молитва за здоров`я хворого

Відео: Псалом 90. Живий у допомозі Вишнього

Страждання дуже часто стають непосильним тягарем для людини. Він входить в депресивний стан, навіть не роблячи спроб впоратися з проблемою. Це шлях в нікуди. Насправді, кроком до зцілення стане розуміння того, чому вам дана хвороба.

Господь неймовірно добрий. Він не може зробити поганого створення свого. Раз Він вирішив послати вам це випробування, значить, намагається направити вас на вірний шлях. При цьому Він точно знає, що ви маєте сили зрозуміти Його і подолати перешкоду. Потрібно просто правильно зрозуміти цей урок. Подякувати Всевишньому за турботу його. А потім всіма силами душі своєї попросити про те, щоб Він допоміг вам пройти випробування. Повіривши в Його безмірну любов, ви встанете на шлях зцілення!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Увага, тільки СЬОГОДНІ!
» » Духовна допомога - молитва за недужих