Як видалити друзів на facebook, щоб вони цього не дізналися

Відео: Як видалити друзів з Фейсбуку | Як видалити друзів у Фейсбуці

Вам набрид один з друзів на Facebook? Його нецікаві пости постійно з`являються в стрічці новин? Або, може, ви зовсім і не дружите з цією людиною, і єдине, що вас пов`язує, це небажана дружба в соціальних мережах? Якщо вам незручно прямо видаляти цю людину зі списку друзів, спробуйте наш метод, і ця людина більше вас не потурбує!

кроки

Зображення з назвою Unfriend Someone on Facebook Without Actually Unfriending Them Step 1
1
Щоб не отримувати більше звісток про цю людину, просто сховайте всі його пости на вашій стрічці новин. Наведіть на новина про одного мишку, натисніть на маленький сірий хрестик "х" у верхньому правому куті, а потім в меню оберіть опцію "Я не хочу це бачити" (або ‘Hide’).
  • Після того, як новина пропала, з`явиться ще кілька опцій в новому вікні. Виберіть ту, яку вважаєте найбільш підходящою. Потім ви можете вибрати опцію "Приховати всі публікації" і більше ніколи не отримувати новин зі сторінки вашого друга.

Відео: Як одним кліком видалити 5000 друзів з фейсбук

  • Зображення з назвою Unfriend Someone on Facebook Without Actually Unfriending Them Step 2
    2
    Ви можете також стати практично невидимим для цієї людини, тоді він не зможе дивитися і коментувати ваші фотографії, пости і новини. Можливо, вам просто неприємно бачити коментарі цієї людини. В такому випадку вам необхідно поміняти настройки конфіденційності.
  • У верхньому правому куті сторінки натисніть на значок налаштувань, а потім виберіть опцію "Конфіденційність". Тепер ви можете поміняти настройки так, щоб вашому другу не було видно певних частин вашої сторінки, наприклад, фотографій.

  • Натисніть на кнопку "редагувати". замість "доступно всім" виберіть опцію "Налаштування користувача" а потім введіть ім`я вашого друга в поле з назвою "Чи не публікувати для".

  • Зображення з назвою Unfriend Someone on Facebook Without Actually Unfriending Them Step 3
    3
    Вимкніть для цієї людини можливість спілкуватися з вами через чат. Якщо вимкнути чат, то ця людина зможе надсилати вам повідомлення, але вони не будуть з`являтися в вікні швидкого чату.
  • Наведіть мишку на вікно чату внизу праворуч і натисніть на значок, що позначає меню налаштувань (коліщатко). Потім натисніть на "розширені налаштування".

  • Тепер у вікні "Включити чат для всіх друзів, крім ..." введіть ім`я вашого друга.

  • попередження

    • Ваш друг не буде повідомлений про те, що ви внесли зміни в свої настройки конфіденційності. Але якщо у вас є спільні друзі, то, запідозривши щось, ця людина все-таки зможе визначити, що ви сховали від нього частину своєї сторінки. Наприклад, ваш спільний друг залишить коментар на вашій фотографії, і даний коментар з`явиться в стрічці новин у людини, від якого ви сховали цю фотографію. Якщо ця людина натисне на фото - воно не відкриється. Тоді буде ясно, що ви сховали фото від нього.
    • Іноді краще просто видалити таку людину з друзів, особливо, якщо він пише вам щось образливе. Пам`ятайте, що навіть якщо ви його видаліть, він все ще зможе надсилати вам повідомлення, якщо ви їх не заблокуєте.
    • Якщо людина, яку ви збираєтеся видалити зі свого списку друзів на Facebook, користується послугами сервісу моніторингу додав і віддалився друзів і передплатників на сайті http://ru.zebraboss.com/ , то він в будь-якому випадку дізнається, що саме ви видалили його з друзів. Справа в тому, що принцип роботи сервісу ZebraBoss дозволяє не тільки дізнатися ім`я віддалився, але також отримати посилання на його профіль і дізнатися, чому він пішов.

    Відео: Як скасувати запити про дружбу на Facebook


    Увага, тільки СЬОГОДНІ!

    » » Як видалити друзів на facebook, щоб вони цього не дізналися